EUX er første skridt mod paramediciner

"Noget af det jeg rigtig godt kan lide ved EUX er, at den veksler mellem skole og oplæring. Vi sidder ikke bare og læser det hele, vi får det i hænderne og får prøvet det af,” fortæller Jeppe.

Og han har allerede erfaret, hvad det er ved uddannelsen og jobbet, der giver mening for ham:

”Jeg har altid godt kunne lide at være tæt på mennesker og hjælpe dem, der har brug for det. Jeg har altid været tæt på mine bedsteforældre og de har været med til at inspirere mig til at gå denne vej.”

Det kræver selvfølgelig noget af en, at være så tæt på andre mennesker, men når man først har lært det, er det noget af det fedeste man kan.”

Lige nu vil jeg gerne læse videre til ambulanceredder, når jeg er færdig med min EUX og så senere videreuddanne mig til paramediciner.”

Alle fag giver mening

Jeppe var inden start bekymret for om han kunne klare to uddannelser på én gang.

”Uddannelsen har helt sikkert levet op til mine forventninger. Jeg skal følge med og lave lektier, ellers kommer man hurtigt bagud. Jeg føler, at jeg bliver udfordret fagligt indenfor et område, der interesserer mig og det er vildt fedt".

Jeppe slutter med at fortælle, at han bedst kan lide de fag, hvor han lærer om kroppen og om medicin og behandling - "Men engelsk er også fedt – jeg får simpelthen det bedste fra to uddannelser på samme tid”.

Noget for dig?
Fang os her